Reparation & service av amerikanare

Har du en amerikansk raritet från 50- 60- eller 70-talet som behöver lämnas in på service eller reparation, då ska du lämna in den till oss.

Är det dags att renovera amerikanaren? Ring oss direkt! 021-35 35 58

Låt oss serva din gamla amerikanare

Har du en gammal amerikansk raritet från 1950-talet som du vill ta ut på en skön tur under sommaren eller våren eller behöver du byta ut vissa delar som du har svårt att få tag på? Låt oss göra jobbet. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med gamla amerikanska klassiker och har ett nätverk av kontakter som vi kan beställa bildelar från av högsta kvalitet. För oss är varje projekt med en klassiker ett nöje då vi ser fram emot den dagen du som ägare kan ta nyckeln och äntligen få vara med i den efterlängtade bilträffen eller ta en underbar sommartur.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din bil? Kanske har den börjat låta konstigt, eller så kör den ryckigt. Kontakta oss så hjälper vi dig! Välkommen till DHS Bilservice AB.

Kontakta oss

Service

Oftast brukar dessa klassiker stå väldigt länge i garaget ända fram till nästa vår / sommar. Även om den står stilla behöver exempelvis motoroljan bytas ut, så låt oss utföra service på bilen så att den snabbt kommer iväg igen.

Reparation

Är det någon styrled som har gått sönder eller en sidospegel som har gått av? Med vårt nätverk av leverantörer kan vi snabbt få tag på passande reservdelar.

Renovering

Behöver motorn renoveras eller ska topplocket fräsas? Vi utför större motorarbeten som ibland behöver utföras på äldre bilar från 50-70-talet. Vi har kompetensen och erfarenheten för den typen av arbeten.

Professionell

Professionell, trevligt bemötande och kunniga.

Ann-Christin - 08/03/2021

Kanonställe

Kanonställe med trevlig personal och bra priser.

Rikard

Bästa bilverkstaden

Bästa bilverkstaden i Västerås

Iwoczek