Husbilsreparation i Västerås

Är det dags att serva husbilen inför sommarsemestern? Vi är en modern verkstad som utför service och reparationer av husbilar.

Behöver husbilen ses över? Ring oss direkt! 021-35 35 58

Vi tar hand om din husbil

En husbil är perfekt för sommarsemestern att åka runt i. Man åker bekvämt med familjen till närliggande länder, upplever den underbara naturen och skapar minnen och trevliga sommarstunder. Dock är det värsta som kan hända att husbilen börjar krångla. Detta kan förstöra semestern. Agera förebyggande och låt oss göra en service på din husbil. Vi ser till att servicen görs och samtidigt varnar vi dig för eventuella problem som kan framträda inom en snar framtid. Allt för att du som husbilsägare ska kunna fatta ett välgrundat beslut.

Vi reparerar och servar även:

  • Husvagnar

  • Släpvagnar

  • Trailers

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din bil? Kanske har den börjat låta konstigt, eller så kör den ryckigt. Kontakta oss så hjälper vi dig! Välkommen till DHS Bilservice AB.

Kontakta oss

Diagnos och reparation

Vi utför felsökning och reparation av din husbil. Dessutom har vi god tillgång till de flesta tänkbara modellers reservdelar.

Garanti

 Hos oss får du alltid bästa service med bibehållen garanti. Vi använder alltid delar med originalkvalitet och följer alla rekommendationer. 

Professionell

Professionell, trevligt bemötande och kunniga.

Ann-Christin - 08/03/2021

Kanonställe

Kanonställe med trevlig personal och bra priser.

Rikard

Bästa bilverkstaden

Bästa bilverkstaden i Västerås

Iwoczek