Installera dragkrok i Västerås

Vill du börja dra husvagn och släp?
Låt experterna montera din dragkrok!

Dags att montera dragkrok? Ring oss direkt! 021-35 35 58

Trygg och professionell installation av dragkrok

Får du ofta ringa vänner eller familj för att låna deras bil för att kunna köra med släp, eller har du en husvagn som du vill använda för att spendera semestern i? Då är det dags att installera dragkrok på bilen. Vi på DHS Bilservice AB i Västerås monterar och installerar ett stort utbud av dragkrokar till bilar av samtliga tänkbara märken, vare sig de är fasta, avtagbara eller infällbara. Samtliga dragkrokar som vi installerar är av högsta kvalitet och är CE-märkta, vilket innebär att de är EU-godkända. Hos oss får du en trygg, professionell och snabb installation av dragkrok för din bil. Kontakta oss med registreringsnummer så kan vi se vad för lämpliga modeller du kan välja mellan.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din bil? Kanske har den börjat låta konstigt, eller så kör den ryckigt. Kontakta oss så hjälper vi dig! Välkommen till DHS Bilservice AB.

Kontakta oss

Fast dragkrok

Fast dragkrok är som namnet antyder, fast. Detta innebär att kroken inte kan monteras av från bilen. Oftast är denna typ den billigaste typen och används för att dra husvagnar och släp. Utöver detta kan man montera en cykelhållare till den fasta dragkroken.

Avtagbar dragkrok

Denna typ blir alltmer populär då den enkelt kan demonteras när den inte ska användas. Den tar lite plats i bagageutrymmet, samma som fast men syns ej när den en används. Cykelhållare kan monteras på kroken men den kan inte dra och bära cyklar samtidigt, till skillnad från fast dragkrok.

Infällbar dragkrok

Denna typ kan anses vara en blandning mellan den fasta och avtagbara dragkroken. Denna dragkrok är permanent monterad på bilen men kan smidigt och enkelt fällas in och gömmas innanför kofångaren när den inte används.

Professionell

Professionell, trevligt bemötande och kunniga.

Ann-Christin - 08/03/2021

Kanonställe

Kanonställe med trevlig personal och bra priser.

Rikard

Bästa bilverkstaden

Bästa bilverkstaden i Västerås

Iwoczek