AC-service i Västerås

Har AC-systemet ingen effekt?
Undvik onödiga kostnader genom att göra regelbunden AC-service hos oss.

Behöver bilen AC-service? Ring oss direkt! 021-35 35 58

Håll kupén nedkyld med fungerande AC

Ibland kan somrarna bli riktigt varma och då kan det vara skönt att ha igång AC-systemet, men som mycket annat i bilen krävs det regelbunden service och underhåll för att AC-systemet ska fungera som det ska och ge avsedd effekt. Ibland kan det hända att AC-systemet läcker eller inte fungerar som den borde trots att den är väl underhållen. Du är varmt välkommen att lämna in bilen till oss så utför vi AC-service. felsökning och reparation av systemet.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din bil? Kanske har den börjat låta konstigt, eller så kör den ryckigt. Kontakta oss så hjälper vi dig! Välkommen till DHS Bilservice AB.

Kontakta oss

AC-service

Gör regelbunden AC-service hos oss undvik onödiga kostnader som kan uppstå till följd av försumning, som exempelvis en defekt kompressor. Dessutom kan vi upptäcka eventuella fel och avhjälpa dessa i tid.

Reparation & felsökning

Kyler AC-systemet inte som det ska, känner du att något är fel på systemet? Kom in till oss så felsöker vi bilen, lämnar ett prisförslag på föreslagen åtgärd och byter ut den defekta reservdelen.

Professionell

Professionell, trevligt bemötande och kunniga.

Ann-Christin - 08/03/2021

Kanonställe

Kanonställe med trevlig personal och bra priser.

Rikard

Bästa bilverkstaden

Bästa bilverkstaden i Västerås

Iwoczek