Installera motorvärmare i Västerås

Slipp kallstarter och onödigt slitage!
Vi installerar motorvärmare så att du kan starta bilen uppvärmd för dagen

Behöver bilen motorvärmare? Ring oss direkt! 021-35 35 58

Sänk bränsleförbrukningen med motorvärmare

Att installera motorvärmare i bilen är en lönsam investering för motorns livslängd. Motorn värms upp innan start och är redo inför dagens första körning. Motorn är uppe i en tillräckligt hög temperatur för att kunna arbeta optimalt, vilket innebär flera fördelar. Dels startar motorn lättare och du slipper kallstarter, motorslitaget minskar då du inte behöver köra med kall motor de första 10 minuterna och dessutom sänker du bränsleförbrukningen, speciellt vid minusgrader. Anslut ett tidur så kan systemet starta vid angiven tid så att du har bilen uppvärmd och redo när du ska iväg till jobbet.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din bil? Kanske har den börjat låta konstigt, eller så kör den ryckigt. Kontakta oss så hjälper vi dig! Välkommen till DHS Bilservice AB.

Kontakta oss

Endast produkter av högsta kvalitet

Vi använder endast produkter av högsta kvalitet när motorvärmare ska installeras på din bil. Dessutom tillhandahåller vi olika typer av motorvärmare. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att välja vilken typ som passar din bilmodell bäst.

Vi installerar kupévärmare

Står bilen ute igensnöad? Att skrapa bilens vindrutor klockan 07:30 samtidigt som motorn värmer upp på tomgång är aldrig kul, men tyvärr nödvändigt. vill du slippa skrapa rutor och ha en varm bil när du ska åka så rekommenderar vi att montera en kupevärmare samtidigt som du monterar en motorvärmare.

Professionell

Professionell, trevligt bemötande och kunniga.

Ann-Christin - 08/03/2021

Kanonställe

Kanonställe med trevlig personal och bra priser.

Rikard

Bästa bilverkstaden

Bästa bilverkstaden i Västerås

Iwoczek